LuxeSpa Kollekció

EURÓPAI GYÁRTÁS, MINDENKI SZÁMÁRA!

Tekintse meg a LuxeSpa termékkollekcióját!

Személyre szabott masszázsélmény Önnek és családjának. Családi jakuzzi, melynek egyedi fúvókakialakítása  fokozza a masszázsélményt! Kiváló ár-érték arány mellet megtalálhatja az Ön számára tökéletes Jakuzzit.

SunriseSpa Jakuzzi Kollekció

SunriseSpa Kollekció

KANADAI GYÁRTÁS, VILÁGSZINTŰ MINŐSÉG!

Tekintse meg SunriseSpa kollekcióinkat!

A SunriseSpa sikere abban rejlik, hogy elköteleztük magunkat a legmodernebb mérnöki és az „osztályban legjobb” szolgáltatások biztosítása iránt. A SunriseSpa több mint 30 éve iparági referenciaértékeket határoz meg, több mint 30 országban. A SunriseSpa által gyártott minden pezsgőfürdő a szakszerűen kialakított, a szerkezeti alapoktól a kifinomult részletességű befejezésig a tökéletes módja egészségének javítására, az elme és a test fiatalítására, a barátok szórakoztatására és a családdal való kikapcsolódásra. Az összes pezsgőfürdőt Kanadában gyártják az üzemünkben.

A termék csak nálunk elérhető Magyarországon és Közép-Európában!

SwimSpa Kollekció

ÚSZÁS ÉS JAKUZZI EGYBEN! IGEN, LEHETSÉGES!

Tekintse meg a SwimSpa termékkollekcióját!

Mára az apartmanok és szállodák elengedhetetlen kelléke lett. A Swim Spa egyik legvonzóbb tulajdonsága a beépített ellenáramoltató, amely gondoskodik az úszás élményéről. Akár arra, hogy átmozgassuk testünket, akár egy keményebb edzésre is jól használható anélkül, hogy több tíz méteres medencét kellene megépíttetnünk. Ha csak pihennénk egy jólesőt, a medence másik felében vár a hidromasszázs, ahol a családdal vagy a barátainkkal oszthatjuk meg a kikapcsolódás perceit. Miért ne élvezhetné otthonában is a kényelemnek ezt a szintjét.  

Professional Spa Kollekció

FESZÍTETT VÍZTÜKRŰ JAKUZZIK!

Tekintse meg a ProfessionalSpa termékkollekcióját!

A Professional termékcsaládja  hidromasszázs kádakból áll, amelyek egyedülálló teljesítményt, maximális hatékonyságot és a piacon egyedülálló tartóssági garanciát kínálnak. Ez a tartomány annak a bizalomnak az eredménye, amelyet évtizedek óta foglalkoztatnak bennünk azok a vállalkozások és létesítmények az egész világon, akik számára a pezsgőfürdők használata intenzív és folyamatos, és ezért kifogástalan szintű megbízhatóságot és termelékenységet követelnek.