Lágy vizes feltöltés

Jakuzziját olyan vízlágyító berendezéssel töltjük fel, amely ioncserés eljárás alapján működik, melynek során a kemény víz átáramlik az ioncserélő gyantán, amelyben ioncserével eltávolítjuk azokat az anyagokat, amelyek vízkő formájában kirakódhatnak. Így valósul meg a víz lágyítása.

Ipari Jakuzzik telepítése

Cégünk vállalja ipari jakuzzik felmérését, kiépítését, szervizelését, karbantartását.

Hőszivattyú beépítés

Egy medencefűtő hőszivattyúval gazdaságosan és hatékonyan tarthatja a kívánt hőfokon medencéjét. Alacsony fogyasztás - Gyors és egyszerű telepítés - Ellenálló anyaghasználat - Környezetkímélő működés

Kiszállás

24/72 órás kiszállás

Nem kell heteket várnia egy esetleges felmérésre, javításra. Kollégáink, a bejelentéstől számított 24/72 órán belül a helyszínre érkeznek.

Szerviz/Hibabejelentés

Amennyiben valami probléma adódna a vásárolt termékkel, Önnek nincs más dolga, csak felvenni velünk a kapcsolatot. Szakértő kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére. Teljes körű garanciánk, az egész ország területére érvényes.

Téliesítés

Amennyiben nem szeretné a hideg időkben vagy hosszabb ideig használni jakuzziját, cégünk vállalja jakuzzik téliesítését. Kérjen tőlünk időpontot, és kollégáink elvégzik a szükséges munkákat.

logo-file-16-

Beüzemelés

Szeretné, ha jakuzzija szakszerűen működne? Hívjon minket bizalommal. Vállaljuk már meglévő, vagy megvásárolni kívánt jakuzzija teljes telepítését.