Nyílt napok LuxeSpa és a RattanExclusive együttműködésében!

Szeretettel várjuk Önt és családját 2022. augusztus 25, 26 és 27.-én 10:00 és 15:00 között a RattanExclusive bemutatótermében a jakuzzik és kerti bútorok után érdeklődőket. Cégünk feltöltött jakuzzikkal, a RattanExclusive jóvoltából minőségi és gyönyörű megjelenésű bútorokkal, szakmai és stílustanácsadással várjuk Önöket. Természetesen kiemelkedően kezdvező ajánlatokkal és nyereményjátékkal fűszerezve! Továbbá lesz szó az energiahatékonyságról, hőszívattyús megoldásokról és speciális szigetelési rendszerekről, mellyel akár 50%-os energiacsökkenést érhet el!

Regisztráljon nyílt napunkra az alább található űrlapon! A részvétel természetesen ingyenes!

Nyereményjáték

Ne hagyja ki a LuxeSpa és a RattanExclusive közös nyereményjátékát, melynek sorolása szombaton 12:00-kor lesz – azonban mindhárom napon résztvevő ügyfeleink és a sorolás szereplői, tehát amikor ráér, látogasson el hozzánk!

Jakuzzi bemutató

A LuxeSpa szinte teljes jakuzzi palettája megtekinthető lesz személyesen, élőben, feltöltve. Bemutatju, hogyan érhetünk el 50%-os energiacsökkentés, mit tehetünk a szigetelésével és, hogy miért is fontosak és hatékonyak ezek!

RattanExclusive

Tekintse meg a RattanExclusive teljes palettáját és kollekcióit élőben, vásároljon kiemelt kedvezménnyel!

Regisztráció

Regisztráljon nyílt napunkra az alább található űrlapon! A részvétel természetesen ingyenes!

Leave this field blank
RattanExclusive bemutatótermének elérhetősége:

(2120 Dunakeszi, Pallag utca 17. H34-es raktár épület, D6 -os Kapu. Behajtás a  Kikerics Köz felől)