Egészséges életmód és a LuxeSpa jakuzzik!

Kiegyensúlyozott élet … Wellness az otthonában!

A 20 perces napi áztatás bevált egészségügyi és wellness előnyökkel jár.
A hidroterápia – a víz felhasználása gyógyászati célokra – az egészség és a wellness egyik leggyorsabb gyakorlati megoldása.

A hidroterápia segíti a test megnyugtatását és ellazítását az erek tágításával és a véráramlás fokozásával.

A vérnek a bőrre és az izmokra juttatása csökkenti és megkönnyíti a test merevségét.

Még jobb, ha a hidroterápia és a nagy teljesítményű fúvókák kombinációja növeli a szervek működését és a vérkeringést.

Kiemelkedő stresszcsökkentő hatás!

Csökkentse a stresszt termékeinkkel!

A stressz-szintünk csökken testmasszázzsal, testmozgással és egyéb eszközök segítségével. Ezek a tevékenységek felszabadítják az endorfinoknak nevezett neurotranszmittereket, amelyek segítenek a testnek a fájdalom, a stressz és az érzelmi problémák kezelésében. Melegvizes masszázs a pezsgőfürdőben az egyik módszer az endorfinok felszabadítására, természetesen növelve az örömöt és enyhítve a stresszt. A fejfájás csökkenthető, mivel a pezsgőfürdőben és a gyógyfürdőkben lévő vízsugarak elősegítik az erek tágulását, növelve a véráramot.

Fizikai tevékenység utáni rehabilitáció

A LuxeSpa fürdőkádjaiban található állítható fúvókák nyugtató masszázst biztosítanak az izmok ellazításához edzés vagy tevékenység után. Függetlenül attól, hogy sportoló vagy, vagy kövesse saját fitneszprogramját – a gyógyfürdője által nyújtott fűtött masszázskezelés különösen előnyös lehet azok számára, akik természetes megoldást keresnek a kisebb izomfájdalmak és fájdalmak enyhítésére. Az izmok és az ízületek javulnak a fokozott vérkeringés miatt.

A bőr és az izmok ellazulnak és pihennek, a test természetesen megjavítja a sérült területeket a sérülésekhez való jobb véráramlás révén.

A lefekvés előtti fürdés segít kelemesebben aludni

Tervezze be egy napi fürdőzős rutint, miután minden munkát, házimunkát és feladatot befejezett a ház körül közvetlenül lefekvés előtt. Tompítsa a lámpákat a pezsgőfürdő területén, vagy egyszerűen hagyja, hogy a LED háttérvilágítás megvilágítsa az jakuzzit. Ahogy éjjel aludni megy, a hőmérséklete természetesen lehűl. A melegvízes fürdő elhagyását követően a testhő csökken, így utánozza / stimulálka azt a hőmérséklet csökkenést, amely akkor következik be mikor elalszik. A testhő íly módon történő stimulálása növeli az álmosságot, így gyorsabban elalszik.

Élvezze a tizenöt-húsz perces fürdést a melegvízben, mialatt a masszírozó fúvókák enyhítik az izomfájdalmakat, a stresszt. Ez egy remek alkalom arra, hogy figyelmen kívül hagyja a zavaró tényezőket, és segítsen enyhíteni a kikapcsolódást. Próbáljon egy másik helyiségben tartani a telefonját, laptopját, kapcsolja ki a TV-készüléket, és hallgassa a nyugtató zenét.

Csökkentheti az ízületi gyulladást, fibromialgiát, skoliozist és egyéb fájdalmakat …

Az ízületi gyulladás hidroterápiával enyhíthető. Nyugtató melegvizes fürdőzés és a test természetes úszóképessége enyhíti az ízületi stresszt, lehetővé téve a mozgás szabadságát és a helyreállító terápiát egy magával ragadó, gyógyító pezsgőfürdő-élményben.

A hidroterápia pozitív hatással lehet más súlyos betegségekre, mint például a depresszió, a fibromyalgia, az ízületi gyulladás és a gerincferdülés. A csuklófúvók reflexológiát nyújtanak a relaxációhoz és a stressz enyhítéséhez vezethetnek.